EURO 2008…οδηγός διακοπών

θέλετε να μεταβείτε στην Αυστρία και στην Ελβετία για να δείτε τους αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, με διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχειά εντελώς δωρεάν;

Σας αποκαλύπτουμε τον τρόπο !!!!!!!!!

Υπάρχει μόνο μια μικρή λεπτομέρεια που ξεχάσαμε να αναφέρουμε…..απαραίτητο προσόν για να συμμετέχει κανείς στην συγκεκριμένη εκδρομή είναι…………..

………. Να είστε βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου !!!

Με επιστολή-αίτημα προς το υπουργείο πολιτισμού, ο Πρόεδρος της βουλής των Ελλήνων κατάφερε να αποσπάσει απο το συγκεκριμένο υπουργείο, ενα ποσό της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τις διακοπές των Ελλήνων βουλευτών και των συνοδών τους, σε Αυστρία και Ελβετία εντελώς δωρεάν !!! Το θέμα έφερε στην επικαιρότητα η εφημερίδα  ΑΞΙΑ  στο χθεσινό της φύλλο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι…θα μεταβούν, θα μείνουν, θα φάνε, θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα επιστρέψουν μετά απο δυο εβδομάδες παραμονής παρακαλώ….εντελώς δωρεάν !!! Την στιγμή που 2 εκατομμύρια πολίτες αυτής της χώρας έχουν εισέλθει στα όρια της φτώχειας, με μισθούς τραγικούς, με τα καρτέλ ανενόχλητα να διαμορφώνουν τιμες προιόντων, με την ανεργία να εκτινάζεται, το κράτος και η κυβέρνηση επιχορηγεί τις διακοπές των βουλευτών με τα χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου !

Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι βουλευτές της  Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑΟΣ, και του ΠΑΣΟΚ. Με ενδιαφέρει απόλυτα τι θα κάνουν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προτείνουν στον κόσμο μια διαφορετική πολιτική για μια πιο δίκαιη κοινωνία ! Περιμένω να δω τι στάση θα κρατήσουν οι βουλευτές αυτών των δυο κομμάτων. Υποσχόμαστε δε, οτι θα παρακολουθούμε το θέμα και θα κάνουμε ειδικό αφιέρωμα με τα ονόματα των αριστερών βουλευτών-αν υπάρξουν- που θα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο ταξίδι. Το αφιέρωμα θα εχει τίτλο..» Aυτοί που πουλάνε επανάσταση»

 

4 comments on “EURO 2008…οδηγός διακοπών

  1. Ο/Η Afonos λέει:


    Otan matheis onomata pes ta mou kai mena bas kai xero kanenan apo daftous kai kano kana kone kai pao ki ego!

    Aidos Argeioi…

    An einai dynaton!

    Kai tous exei kraksei mono i AXIA? Ki oi alloi ti kanoun?

  2. Ο/Η yiannis63 λέει:

    ΟΙ Αλλοι ……Afonos μαλλον δεν το εχουν μαθει ακομα…η το αγνοουν….η κοινως το κανανε γαργαρα….η δεν το ξερουν ακομα 🙂 …η πηγαν μαζι τους για διακοπες…ειναι πολυ trendy να πηγαινεις διακοπες Αυστρια – Ελβετια για να δεις το Euro…και επειδη τα συνορα με την Γερμανια ειναι κοντα…μηπως οι ανθρωποι πεταχτουν μεχρι την SIEMENS….ασε να δουμε !

  3. Ο/Η panole8riambos λέει:

    ελα μωρε, την άλλη φορά στις αρχες του 90 δεν ηθελαν να περάσουν στη ζούλα νομοσχέδιο που να δίνει το δικαίωμα σε όσους διετέλεσαν υπουργοί της οικουμενικής για ενα τετράμηνπ, να συνταξιοδοτούνται ? Τους σταμάτησαν οι δημοσιογράφοι τότε…

Σχολιάστε