επιτροπή πολιτών για την διάσωση του ελαιώνα.

Σήμερα το μεσημέρι, έλαβα email με δελτίο τύπου από την Επιτροπή Πολιτών για την Διάσωση του Ελαιώνα. Προχωρώ στην δημοσίευση της, χωρίς να είμαι απόλυτα σύμφωνος στο συγκεκριμένο κείμενο. Και ο λόγος  είναι προφανής. Από πότε μέρος εκτάσεων δημόσιας περιουσίας που βρίσκονται στην Ιδιοκτησία Δήμων, πρέπει να δωρίζεται σε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ;
Από πότε ανώνυμες εταιρείες αποκτούν με παροχή εκ μέρους τους κράτους , ιδιοκτησίες δεκάδων στρεμμάτων στο κέντρο της Αθήνας για επαγγελματική χρήση; Γιατί επί της ουσίας περί αυτού πρόκειται. Το κράτος δωρίζει δημόσια έκταση η οποία θα χρησιμοποιηθεί για στήσιμο Αθλητικής Επιχείρησης. Από πότε το κράτος και οι δήμοι έχουν το δικαίωμα να ευνοούν σκανδαλωδώς συγκεκριμένου είδους Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες.  
Η άποψή μου είναι ότι στο συγκεκριμένο μέρος δεν χρειάζεται να κτιστεί ούτε γήπεδο ΠΑΕ, ούτε βέβαια ένα νέο MALL ιδιοκτησίας  ΒΩΒΟΥ.
Αντιθέτως ο δήμος Αθηναίων πρέπει να άναλάβει τον εξωραισμό της συγκεκριμένης έκτασης, με καθαρισμό, δεντροφύτευση, δημιουργία πάρκου, ανοικτά γήπεδα μαζικών αθλημάτων, με σκοπό την δημιουργία  ανοικτών ελεύθερων χώρων πρόσβασης σε όλους τους Αθηναίους πολίτες. Στην συνέχεια με συγκεκριμένα προγράμματα, πρέπει να δημιουργηθούν δομές στήριξης μαζικού λαικού αθλητισμού και ενίσχυσης των ερασιτεχνικών σωματείων που αυτήν την στιγμή στοιβάζονται όλα μαζί σε απαράδεκτες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Δεν χειαζόμαστε κι άλλο τσιμέντο !!! Ελεύθερους χώρους χειαζόμαστε, για να κάνουμε αυτήν την τερατούπολη μέσα στην οποία ζούμε λίγο πιο ανθρώπινη !!!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Επιτροπή μας καταγγέλλει την προσπάθεια άσκησης πιέσεων στο Συμβούλιο της Επικρατείας, από πλευράς του κ. Βωβού, του Δήμαρχου κ. Νικήτα Κακλαμάνη, της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟ και επιχειρηματικών  –εκδοτικών ομίλων που σχετίζονται με την ΠΑΕ ΠΑΟ. Η προσπάθεια αυτή το μόνο που δείχνει είναι η έλλειψη επιχειρημάτων.

 

Διευκρινίζουμε ότι η προσφυγή που βρίσκεται υπό κρίση στο ΣτΕ, καθώς και η αναστολή εργασιών που έχει ζητηθεί, αφορούν το MALL του Βωβού και όχι το νέο γήπεδο του ΠΑΟ.

Είναι απολύτως ανακριβές ότι η τύχη του MALL του Βωβού είναι αλληλένδετη με το νέο γήπεδο του ΠΑΟ. Δεν είναι αλήθεια ότι τμήμα της γης 56 στρεμμάτων, η οποία σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση του νέου γηπέδου, έχει «δωρηθεί» από τον κ. Βωβό στο Δήμο Αθηναίων. Αντίθετα, τα 56 αυτά στρέμματα έχουν περιέλθει στο Δήμο Αθηναίων ως υποχρεωτική εισφορά σε γη του οικοπέδου του κ. Βωβού, παράλληλα με την ένταξη του οικοπέδου αυτού στο σχέδιο, που γίνεται με το ν3481/06. Αυτό είναι ανέκκλητο. Συνεπώς τα 56 στρέμματα ανήκουν, χωρίς καμμιά αμφισβήτηση, στο Δήμο Αθηναίων και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει,  στα πλαίσια φυσικά της ισχύουσας νομοθεσίας.

Άρα, αυτό το οποίο θα κριθεί από το ΣτΕ, με βάση την προσφυγή μας, δεν είναι το τι θα γίνει στα 56 αυτά στρέμματα αλλά το τι επιτρέπεται να γίνει στα υπόλοιπα 43 στρέμματα, που έχουν απομείνει από το αρχικό οικόπεδο, στην ιδιοκτησία του κ. Βωβού. Δικαιούται ο κ. Βωβός να ανεγείρει εκεί MALL ή όχι; Αυτό θα κριθεί και η θέση μας είναι σαφής εναντίον του MALL.

 

Γιατί όμως ο Δήμος Αθηναίων και η ΠΑΕ ΠΑΟ αγωνίζονται υπέρ του MALL; Γιατί επιδιώκουν να γίνει μια φαραωνική κατασκευή, η οποία από άποψη επισκεψιμότητας (34.000 ανά ημέρα επί 365 ημέρες το χρόνο) ισοδυναμεί με 10 γήπεδα; Οφείλουν να απαντήσουν με σαφήνεια.

 

Η Επιτροπή μας, όπως πάντα, έχει τοποθετηθεί υπεύθυνα και τεκμηριωμένα. Υπενθυμίζουμε δε ότι στο αίτημα για ακύρωση των ρυθμίσεων για το MALL του Βωβού συγκλίνουν μια σειρά πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, εξαιρουμένων μόνον της ΝΔ και του ΛΑΟΣ από τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Ιδιαίτερα επισημαίνουμε τη θέση της συντονιστικής επιτροπής της «συνεργασία των 12 φορέων για το περιβάλλον», που αναφερόμενη στη γη του Ελαιώνα, που «χρησιμοποιείται με τη μέθοδο της αύξησης του συντελεστή δόμησης, για την εξυπηρέτηση ευνοούμενων ιδιωτικών και μη συμφερόντων» δηλώνει με σαφήνεια ότι: «Αναμένουμε από το ΣτΕ να ακυρώσει τις αποφάσεις αυτές ως παράνομες». Στη «συνεργασία των 12 φορέων για το περιβάλλον» συμμετέχουν: ΤΕΕ, Υπερνομαρχία Αθήνας –Πειραιά, Δικηγορικοί Σύλλογοι Αθήνας και Πειραιά, ΕΜΠ, Παν/μιο Αθηνών, Γεωπονική Σχολή, ΤΕΔΚΝΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, ΕΚΠ.

 

Για τους εργαζόμενους δεν είμαστε καθόλου αδιάφοροι. Ο κ Βωβός δεν έχει κανένα δικαίωμα σε καμιά απόλυση. Όταν δηλώνει στο ΧΑΑ και στον ισολογισμό του ότι διαθέτει «επενδυτικά ακίνητα 1.300 εκατ ευρώ» οφείλει να τους αξιοποιήσει εκεί (σε νόμιμες επενδύσεις βέβαια). Καμιά απόλυση στο εργοτάξιο

 

Απαιτούμε να υπάρξει αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

Να ανοίξει επιτέλους το δημοτικό ραδιόφωνο, ο 9,84 και να ακουστεί και η φωνή της Επιτροπής μας.

 

Δεν καμπτόμαστε στο αγώνα που δίνουμε.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ……….   ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ

3 comments on “επιτροπή πολιτών για την διάσωση του ελαιώνα.

 1. Ο/Η Παράνομος λέει:

  Γιάννη σωστα όσα λες αλλά να ξέρεις ότι αυτοί οι άνθρωποι πολεμάνε με θηρία και μαφίες δημαρχιακές και επιχειρηματικές. Αν με πιάνεις. Είναι εύκολο να έχει ότι άποψη θέλεις. Όταν όμως την παλεύεις σαν Δαβίδ απέναντι σε Γολιάθ, τότε κάνει και επιλογές. Αν 20.000 Αθηναίοι βγαίναν στο δρόμο, δεν θα γινόταν ούτε αυτό το γήπεδο, ούτε του Ολυμπιακού, ούτε τα τερατώδη ολυμπιακά έργα και όπως σε κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, τα γήπεδα θα ήταν εκτός κέντρου. Σήκωσε εσυ 20.000 ανθρώπους από τον καναπέ τους για να ζητήσουν πάρκο και μόνο πάρκο και τότε θα γινόταν το σωστό. Τώρα απλώς η περιοχή προσπαθεί να σωθεί από το Mall που είναι 10 φορές πιο επιβάρυνση από το γήπεδο.

 2. Ο/Η yiannis63 λέει:

  Παράνομε@….Που τελικά με την άποψη που καταθέτεις μόνο «παράνομος» δεν είσαι, γιατί εσύ είσαι ο νόμιμος, ενώ οι υπόλοιποι μεγαλοεργολάβοι που θέλουν να κτίσουν τα εμπορικά μεγαθήρια είναι οι επί της ουσίας παράνομοι,και χωρίς «κουκούλες» μάλιστα, θέλω να σου πω ότι σέβομαι απόλυτα και τους ίδιους τους ανθρώπους της Επιτροπής αλλά και τους αγώνες τους,ενάντια σε «μπράβους» και μεγαλοκαρχαρίες.
  Σεβαστό επίσης το γεγονός ότι η επιτροπή και οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν την περιοχή από ένα MALL.
  Να αφήσουμε όμως να κτιστεί ένα άλλο αθλητικό MALL;
  Μήπως η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟ είναι απόλυτα συνυφασμένη με την δημιουργία του MALL του ΒΩΒΟΥ;
  Με πνίγει η οργή και η αγανάκτηση όταν δεκάδες ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής, και εκατοντάδες μικροί αθλητες σε ακαδημίες των συλλόγων αυτών, δεν έχουν γήπεδα να αθληθούν, δεν έχουν αποδυτήρια να αλλάξουν, και με δυσκολία κάνουν προπονήσεις και αγώνες. Είναι υποχρέωση της πολιτείας -όχι μόνο ηθική- απέναντι στους άγρίως φορολογούμενους πολίτες αυτής της χώρας να προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής. Προς τα εκεί πρέπει να είναι η πίεση μας. Τι θα είναι πιο χρηστικό για την κοινωνία; Ενα γήπεδο αθλητικής ανώνυμης εταιρείας που θα είναι ανοικτό μόνο για τον «κόσμο» που έχει την ιδιότητα του οπαδού-πελάτη, ή ανοικτοί ελεύθεροι αθλητικοί χώροι τόσο για τον απλό πολίτη, όσο και για τα οργανωμένα ερασιτεχνικά σωματεία; Εώς πότε η Ελληνική πολιτεία θα ευνοεί σκανδαλωδώς με νόμους και παραχωρήσεις δημοσίων εκτάσεων, ανώνυμες εταιρείες παραγωγής αθλητικού θεάματος; Ο καθένας μας λοιπόν, που συμμετέχει σε «συλλογικότητες» ας φροντίσει να σηκώσει από τον καναπέ τους, αυτούς τους 20.000 κόσμο που αναφέρεις, προφανώς όχι μόνος του,αλλά με συλλογικούς αγώνες και παρεμβάσεις. Το ότι δεν συμφωνώ απόλυτα δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω τους αγώνες τους. Χαίρομαι όταν βλέπω συλλογικότητες από απλούς και γνήσιους ανθρώπους να διεκδικούν τα αυτονόητα. Από εκεί και πέρα μόνο μέσα από τον διάλογο, θα δυναμώσουμε τα αντανακλαστικά του μαζικού κινήματος. Σε ευχαριστώ για την παρέμβαση σου, σε χαιρετώ και εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα της Επιτροπής.

 3. Ο/Η PAMISOS λέει:

  ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ?
  ΚΟΙΤΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΗ) ΣΤΟ GOOGLE EARTH ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΕΓΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΙΩΝΑΣ? ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ο ΒΟΒΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΣΕ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΑΛΛΟ. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΗ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? Ο ΔΗΜΟΣ? ΜΕ ΤΗ ΛΕΦΤΑ? ΑΑΑΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ?

  ΡΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΡΙΟ Κ.Λ.Π? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.
  ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.
  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΙΣΤΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ 300 ΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΝΗΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΗ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ 70-80 ΕΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΝΕΙΡΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΤΙΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΩΡΙΟ.
  ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 3-5% ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΑΑΑΑ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΟΣ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80? ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΙΔΩΝ? Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΒΥΡΣΟΔΕΨΙΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (?) ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ? ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΩΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η GREEN PEASE ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ . ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ.

  ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 30,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ Η ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΗΛΙΔΑ!!!!!!
  ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ!

  ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΒΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΣτΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ?
  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΕΤΜΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 52 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ. ΤΗ ΩΡΑΙΑ ΤΗ ΚΑΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ 110 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ MALL 150 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ 20 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.,

  ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΕΓΩ ΡΩΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ BLOGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ Κ.Λ.Π.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ INTERNET

  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s