Δεκέμβριος του 2012 μ.χ….μην κανονίσετε τίποτα για τότε !!!

 

earth-explodes

 Μέχρι σήμερα έχουν διατυπωθεί απίστευτα καταστροφολογικά σενάρια για το τι πρόκειται να συμβει τον Δεκέμβριο του 2012. Τα περισσότερα μιλάνε για το τέλος της γης, για το τέλος του κόσμου με την μορφή που τον ζήσαμε μέχρι τώρα. Λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, διάφοροι περίεργοι τύποι που λένε ότι ο πλανήτης θα γίνει ιερός τόπος από Νεφελίμ, Τιτάνες, γίγαντες. Αλλες πάλι » θεωρίες » περιγράφουν πως ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας θα εξαφανιστεί… και θα σταλεί στα όρια του σύμπαντος για να επεκτείνουν εκεί την τάξη στο χάος…( τώρα μάλιστα ! Σωθήκαμε ). Επίσης εάν δεν το ξέρατε, σημειώστε παρακαλώ ότι όσοι δεν μπορέσουν να αντέξουν τις αλλαγές της «Νέας εποχής» που διανύουμε, θα πεθάνουν…αλλά μην ανησυχείτε γιατί αυτομάτως…θα μεταφερθούν στον πλανήτη ΗΦΑΙΣΤΟ που είναι σαν την γη…αλλά βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο διάπλασης… και εκεί όλα θα ξεκινήσουν από μία νέα αρχή. Αααα…..να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2012 κακιασμένες εξωγήινες οντότητες θα ξεπηδήσουν όλως ξάφνικά από την «κούφια γη» και θα αρχίσουν πόλεμο με την γήινη φυλή !!! Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και τον πλανήτη «Niburu» που πλησιάζει επικίνδυνα και βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με την γη. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η πιο διάσημη θεωρία είναι αυτή του » Ημερολογίου των ΜΑΓΙΑ» που προσδιορίζει ότι το τέλος του κόσμου λόγω φυσικών καταστροφών τοποθετείτε χρονικά τον Δεκέμβριο του 2012. Το τι θα διαλέξετε από όλα αυτά τα σενάρια είναι δικό σας θέμα. Εγώ προσωπικά επιλέγω την μεταφορά στον πλανήτη ΗΦΑΙΣΤΟ αλλά μου αρέσει και η ιδέα της σύγκρουσης με τον πλανήτη Niburu. Αντιθέτως δεν μου αρέσει η ιδέα να πολεμάω μικρά πράσινα αιμοβόρα ανθρωπάκια, που τόσους αιώνες τα κακόμοιρα τα είχαν κλεισμένα στα έγκατα της γης…….

Το θέμα βέβαια σοβαρεύει κάπως όταν σε σενάρια φυσικών καταστροφών «μπλέκεται» η ΝΑΣΑ.
Σοβάρευσε ακόμα περισσότερο, όταν πέρυσι ο καθηγητής του Αμερικάνικου πανεπιστημίου του ΟΧΑΙΟ LONNIE THOMPSON  διευθυντής του Πολικού Κέντρου Ερευνών «byrd»  ανακοίνωσε ότι αναλύοντας δείγματα πάγου της Αρκτικής με ραδιοισότοπα, αποφάνθηκε ότι πρίν από περίπου 5.135 χρόνια ( με περιθώριο σφάλματος +-45 χρόνια ) ο πλανήτης μας έζησε μια απότομη και βίαιη κλιματική αλλαγή που πρέπει να προήλθε – όπως είπε – από ξαφνική διαφοροποίηση της λαμπρότητας του ήλιου. Εάν κάνετε τις προσθαφαιρέσεις στα χρόνια, θα δείτε ότι αυτό το φυσικό φαινόμενο πρέπει να συνέβει περίπου το 3110 π.χ.
Αυτόματα λοιπόν οδηγούμαστε στο σημείο εκείνο του ημερολογίου των ΜΑΓΙΑ που αναφέρει ως αρχή του χρόνου και του πολιτισμού τους το 3112 π.χ. λίγο μετά τα βίαια φυσικά φαινόμενα και ορίζεται ως αρχή ενός νέου κύκλου, ο οποίος και θα τελειώσει στο χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012μ.χ. ένας μεγάλος κύκλος γύρω στα 5.150 χρόνια δηλαδή.

sea-ice

Στις 12 Δεκεμβρίου του 2007 η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε με πολλή ανησυχία τα πορίσματα του συνεδρίου της ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΕΩΦΥΣΙΚΩΝ. Οι ανακοινώσεις αυτές συνδυάστηκαν με πρόσφατες φωτογραφίες από δορυφόρο που δείχνουν ότι το λιώσιμο των πάγων του ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ εξελίσσεται με ταχύτερους ρυθμούς από ότι στην αρχή είχε υπολογιστεί. Στο τέλος του προηγούμενου καλοκαιριού ο συνολικός όγκος των πάγων ήταν μόλις ο μισός από ότι πριν από τέσσερα χρόνια. Στην Γροιλανδία εξαφανίστηκαν περίπου 522 δισεκατομμύρια τόνοι πάγου το καλοκαίρι του 2007, δηλαδή 15% περισσότερο από τον μέσο ετήσιο όρο των προηγούμενων ετών, για να το πούμε και διαφορετικά, το τετραπλάσιο της ποσότητας πάγου που χανόνταν ετησίως πρίν από 15 χρόνια. Το χειρότερο είναι ότι το εναπομείναν στρώμα πάγου κρίνεται ασυνήθιστα λεπτό!!!. Επομένως εάν το φαινόμενο των κλιματικών αλλαγών που βιώνουμε συνεχιστεί, τότε στα αμέσως επόμενα χρόνια οι πάγοι θα αποτελούν παρελθόν από τον πλανήτη. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η στάθμη της θάλασσας μπορεί να ανέλθει πάνω από έξη μέτρα σε σχέση με την σημερινή θέση της. Οταν δε ρωτήθηκαν αρκετοί επιστήμονες στο παραπάνω συνεδριο για την γνώμη τους, εάν δηλαδή μπορεί να προβλεφθεί με μαθηματικό τρόπο ο πλήρης εξαφανισμός των πάγων, η ομάδα κλιματολόγων με επικεφαλής τoν JAY ZWALLY απάντησαν το εξής απίστευτο … » Με αυτόν τον ρυθμό ο Αρκτικός ωκεανός θα μπορούσε να μείνει χωρίς πάγους λίγο μετά το καλοκαίρι του 2012 !!! «.
Η ανησυχία της NASA είναι τέτοια ώστε να σχηματίσει ειδική ιστοσελίδα ενημέρωσης για στοιχεία που καταδεικνύουν «πόσο κοντά είμαστε στο σημείο κορύφωσης» («Earth’s «Tipping Points»: How Close Are We?», στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.nasa.gov/topics/earth/tipping_points.html  αλλά και στην διεύθυνση http://www.nasa.gov/topics/earth/tipping_points_bios.html

Για αυτό σας λέω….μην κανονίσετε τίποτα για τον Δεκέμβρη του 2012…..μπορεί να χρειαστούμε βάρκες για να κυκλοφορούμε εκείνες τις μέρες….Μερικά μαθήματα από τώρα για κουπί…πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν σημαντικά στο άμεσο μέλλον.  Να και ένα ωραίο βιντεάκι…από καλλιτεχνικής απόψεως !!!

92 comments on “Δεκέμβριος του 2012 μ.χ….μην κανονίσετε τίποτα για τότε !!!

 1. Ο/Η thalassastovouno λέει:

  Καλημέρα!
  Έχει πλάκα που τελείως τυχάια βρήκα το κειμενάκι αυτό…
  για άσχετους λόγους κι από χίλιες μεριές περίπου όλος ο κόσμος μιλάει για το 2012..
  Πάντως, στο Νότιο Μεξικό και στη Γουατεμάλα, οι άνθρωποι πιστεύουν πολύ στο ότι κάτι θα γίνει το 2012… Κανένας όμως δεν πιστεύει ότι έρχεται η τελειωτική καταστροφή του κόσμου, προσανατολίζονται σε μια «μεγάλη, συνταρακτική αλλαγή»… κάτι του στυλ ξεχάστε τον κόσμο όπως τον ξέρατε..
  Επίσης δεν έχουν και μια τόσο «σημειακή» αντίληψη για τον χρόνο… υποτίθεται ότι ήδη βρισκόμαστε στη «φάση» της μεγάλης αλλαγής του 2012 κι ότι επίσης μετά θα ακολουθήσουν κάποια χρόνια «προσαρμογής» (δύσκολα κι αυτά) σε αυτό που θα είναι η νέα κατάσταση…
  Από την άλλη, υπάρχουν οι ιθαγενείς της Νοτίου Αμερικής οι οποίοι είναι αισιόδοξοι και σίγουροι για το μέλλον γιατί λένε πως σύμφωνα με τις δικές τους παραδόσεις μπαίνουμε σε ένα νέο κύκλο κατά τον οποίο η δύναμη ανήκει σε αυτούς (σε αντιπαράθεση με τους Ισπανο-λευκούς κατακτητές)… Μπορεί να μας ακούγεται παράξενο αλλά αυτό το λένε και το πιστεύουν από τους πιο φτωχούς πολίτες μέχρι και ο Μοράλες και το επιτελείο του!

  Τέλος πάντων, 3 του Δεκέμβρη σήμερα ας σκεφτούμε λίγο το «πίσω» μας χρονικά αντί για το «μπρος»…

  Χαιρετώ κι ευχαριστώ για τη φιλοξενεία.

 2. Ο/Η cynical λέει:

  Καλημερα, Πάτνως το λεπτομερες πορισα της διακυβερνητικς επιτροπης για το κλιμα (IPCC) δεν λέει κατι τετοιο, ειδικα για το Δεκεμβριο του 2012. Κανονισε τις διακοπες σου για τοτε χωρις φοβο και παθος!

 3. Ο/Η yiannis63 λέει:

  thalassastovouno @
  To «ξεχαστε τον κόσμο όπως τον ξέρατε»…ισχύει ήδη. Δέ αναφέρομαι στην μεταφυσική.
  Το εαν οι ιθαγενείς της Νοτίου Αμερικής το πιστεύουν αυτό…μάλλον διακατέχονται από μεταφυσικές ανησυχίες.Δυστυχώς…και το εννοώ το δυστυχώς….δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα…ίδωμεν ! Το να σκεφτούμε λίγο το «πίσω μας χρονικά» τις περισσότερες φορές χρησιμεύει ως συγκομιδή εμπειριών αλλά και ως απολογισμός πεπραγμένων. Δεν είναι κακό…αντιθέτως… Το «μπρος» όμως είναι αυτό που με απασχολεί ιδιαίτερα !

  cynical @ Το πόρισμα της διακυβερνητικής επιτροπής λέει μισές αλήθειες. Δεν αναφέρει καθόλου την ταχύτητα με την οποία εξελίσεται το φαινόμενο της κλιμματικής αλλαγής. Υποστηρίζει ότι στο δεύτερο μισό του 21ου αιώνα επιπλέον στρώματα πάγου θα εξαφανίζονται απο την Αρκτική. Η πρόβλεψη σύμφωνα με φωτογραφίες δορυφόρου είναι ότι το 2050 θα έχει εξαφανιστεί το 90% του πάγου. Η βασική διαφωνία των επιστημόνων είναι στον προσδιορισμό της ταχύτητας της κλιμματικής αλλαγής στο άμεσο μέλλον. Μεγάλο μέρος των ελπίδων για επιβράνδυση του φαινομένου έχει στηριχθεί στο πρωτόκολο του ΚΙΟΤΟ. Το ποιές χώρες το σαμποτάρουν ανοιχτά το ξέρουμε όλοι.
  Διόλου δεν με απασχολεί το 2012…σαν καταστροφολογική μεταφυσική σεναριολογία. Και ναι….θα κανονίσω τις διακοπές μου κανονικά. Στο ψηλότερο βουνό ίσως… 🙂

 4. Ο/Η Κώστας λέει:

  Δεν ξέρω τι θα γίνει το 2012, ξέρω όμως πως όλοι θα δούμε την ταινία!
  Εισιτήρια ήδη διατίθενται με ειδική σούπερ προσφορά:
  http://mm_kalogera.vivliagora.gr

  ή το βίντεο στην αρχικη του conspiracy channel

 5. Ο/Η big_bad_wolf λέει:

  Χαιρετώ την όμορφη παρέα.. Καταρχήν να πω κάτι που κατα την γνώμη μου είναι λάθος..
  Δεν ειναι Δυνατόν να καθομαστε και να ακουμε ανθρώπους που ζούσαν τοσα Χρόνια ΠΡΙΝ το Χριστό..
  ζούσαν σε μια μαύρη εποχή.. Ο συναγερμος που χτυπαει τώρα πρεπει να μπεί σε εκλλήσιες, σχολεία,κοινότητες,διαφήμησεις .. και όπου αλλού μπορεί….. Η κατάσταση στον πλανήτη μας χαρακτηρήζεται ΚΟΚΚΙΝΗ.. και γιαυτο υπαρχουν και ανθρωποι που πιστεύουν σε αυτά τα σενάρια.. Μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου.. ¨Ενα ξέρω…. Οτι το τέλος θα έρθει ΑΡΓΑ και ΒΑΣΣΑΝΙΣΤΙΚΑ..

 6. Ο/Η big_bad_wolf λέει:

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΑ ΤΟΥς ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ.. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2000 ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.. ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΙΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙς.. ΟΜΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΜΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.. 0Χ0ΑΧ0ΑΧ0Α0Χ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.. ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΣ Η Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΑΣ (ΤΟ ΤΕΛΟΣ)..

  Υ.Γ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ?????
  Η ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ?????

  ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ..
  ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ..

  ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ
  ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΖΩΗΣ
  Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ <>…

 7. Ο/Η chris λέει:

  tora ti na sas po.ola malakies einai,ego dn pistevo se aftes tis xazomares giati kai paliotera olo legan tha erthi to telos kai tipota den sinevene,apla ta lene gia na tromokratisoun ton kosmo,senaria epistimonikis fantasias,kai olo afto oti tha pesi enas komitis,to lene 2-3 epistimones tis plakas.

  • Ο/Η gus λέει:

   ego pides afton to kairo olo akouo gia planhtes X to telos tou kosmou kai prasina aloga, opos legane kai gia to 2000 kai gia to 2006 pou kai kala 8a er8ei o satanas kai 8a mas klasei 2 mantres @@… afto pou 8elo na po einai oti mas exoun ta exoun kanei tsourekia me tis malakies pou petane!kai kati akomh ean aftoi pou ta lene afta kai perimenoun me tosh anupomonhsia na pe8anoun kalutera na sfhnosoun mia sfaira sto steno kefalaki tous kai na mas afysoun sthn hsuxeia mas.

 8. Ο/Η yiannis63 λέει:

  Chris, gus, Ελληνικά στα σχόλια σας για να μπορούμε να τα διαβάζουμε πιο εύκολα.
  Μην ανησυχείτε το 2012 είναι μακριά. Σε κάθε περίπτωση μου αρέσει η ιδέα σύγκρουσης με άλλον πλανήτη. Πηδάς επάνω του και συνεχίζεις το ταξίδι της ζωής σε άλλον πλανήτη. Το μόνο που με αγχώνει λίγο είναι ο θόρυβος από την σύγκρουση. Λέω να φορέσω ωτοασπίδες.

 9. Ο/Η chris λέει:

  katarxin ti lei to imerologio ton magia?eksalou dn kseris kanis ama vgoun sosta afta pou lene.

 10. Ο/Η nikos λέει:

  kata tn gno i mou iparxei mia fobia gia to 2012 ta idia elegan gia to 2000 omws oi magia mporoun na lene oti 8eloun omos o 8eos dn einai san tous magia o 8eos einai xerei mono gia auto min pisteuete tpt mono ama to elege o 8eos na fobomaste. oxi tous magia!!

 11. Ο/Η chris λέει:

  file sorry kiollas,alla dn iparxi theos min to paraxesoume.dn ton ide ke kanis,ke eksalou san polli kero dn ton perimename afton?mipos dn iparxi ke einai ola psemata?katse skepsou afto pou sou leo ke sou leo oti tha simperanis oti theos dn iparxi.!!!

 12. Ο/Η stelios λέει:

  παιδια εμενα αυτο το θεμα με κανει να φοβαμαι παρα παλυ…δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα φοβαμαι..γιατι και να μην πεθανουμε δεν θα ειναι καθολου καλυτερα να καταστραφει η γη και εμεις να μεταφερθουμε στον ηφαιστο..εκει ειναι ολα χαλια..αδιος πλανητης..μεχρι να τον κανουμε οπως την γη και να ζουμε καλα εκει θα περασει και 1 δισεκατομυριο χρονια..πωπω..αντε ρε γαμωτο δεν θα μπορουσε να μην γινει τετοιο πραγμα ή τουλαχιστον α επρεπε να γινςι να γινοταν το 3500 και υστερα…ρε γιαννη63 εσυ το θεμα δεν το παιρνεις καθολου σοβαρα…δεν φοβασαι?

 13. Ο/Η chris λέει:

  re malaka stelio arakse.dn 8a pethanis fimes einai dld malakies,ama katastrefomastan to 2012 h tv 8a ekane salo,tora esei gt fovase dn mporo na katalavo.

 14. Ο/Η stelios λέει:

  ε τι δηλαδη?να μην φοβαμαι?ολοι το λενε..

 15. Ο/Η chris λέει:

  kala panikovlisou totes(ftiakse kai ena ipogio tounel kai kripsou).

 16. Ο/Η HAGENAS λέει:

  ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ GOOGLE ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΦΕΡΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΨΗΤΩ. ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ Η ΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ Η ΜΑΓΙΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΠΩΣ ΤΟ 2012 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΔΙΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΡΧΗ Η ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ 21 – 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΕΥΘΗΓΡΑΜΙΣΗ. ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΛΕΩ. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

 17. Ο/Η maria λέει:

  γεια σας…δεν με τρομαζει τι θα γινει τοτε…αν ειναι να γινει κατι τοτετ η πιο μπροστα εμεις οι ιδιοι το προκαλεσαμε…με τον τροπο που ζουμε και τα θελουμε ολα ετοιμα…δεν μας ενδοιαφερει τιποτα,,,και αν οντως συμβει κατι το 2012 και τοτε παλι ο καθενας θα κοιταει να σωσει το τομαρι του,,,αντι να κανουμε κατι τωρα για να προστατευσουμε την φυση και τον πλανητη μιλαμε για κατι που ισως γινει σε 2 χρονια…που ξερουμε μπορει εντομεταξυ να μας εχει πατησει αμαξι η και γω δεν ξερω τι…..ας κοιταξουμε το τωρα και ας αφησουμε το μελλον…αυτο μας εχει φαει το να θελουμε να ξερουμε τι θα γινει….ειμαι μικρη σε ηλικια και δεν ξερω πολλα αλλα μιλαω με αυτα που μου βγαινουν απο την ψυχη μου….
  καλως να ερθει το 2012 και καλα θα κανουν αν γινει κατι τοτε να το δεχτοουμε γιατι εμεις οι ιδιοοι το προκαλεσαμε και κανεις αλλος…και ο Θεος,αν οντως γινει η δευτερα παρουσια,ξερει αυτος γιατι την εκανε την συγκεκριμενη περιοδο…

 18. Ο/Η dimitris λέει:

  Το οτι κατι κρυβετε πισο απο ολα αυτα ειναι συγουρο και οτι καποιοι δεν θελουν να ξερουμε τιποτα…. το συγουρο ειναι οτι οι αρχαιοι λαοι ξερουν πολα….και τα βλεπουμε μεσα απο την ιστορια τους, δητε για τους ΣΟΥΜΕΡΙΟΥΣ,και αυτους που εζησαν στην εποχη τους.

 19. Ο/Η stel@ λέει:

  kai emena me kanei na fovamai diladi an teleiwsei o kosmos pou den nomizw pou 8a pame 8a pe8anoume i oxi?
  den kserw ………..
  etsi kai aliws to idio elegan kai gia to 2000 alla tipota den kserw ti na prwtopistwpsw
  e-l-e-o-s….!!!!!!!!!!!!
  (m aresei pou exei vgei kai tainia… <>…

 20. Ο/Η alex λέει:

  για περισσοτερα και τετοιου ιδους θεματα μονο στο gr-focus.blogspot.com

 21. Ο/Η romanos λέει:

  re paidia yparxoun 12 apodijis oti to 2012 kati 8a ginei apo megala kefali,apo thn apokalich tou ioannh,apo tous aighptious,apo tous magia k.tl.p…………opote den mporoume na poume oti den 8a ginei kati to 2012…………….k sto kato kato den jero gia esas pantos egv den mporo na blepo oti oi aristokrates skaboun xiliometra kato sthn gh k exoun fitech 20000000 fita k kanoun basis, k egv na ka8omai me stauromena ta xeria………….skeutite pos katastrafike oi genia ton dinosauron k pos egine o kataklismos tou noe……….ayta ta liga leo k pistecteme asxoloume 6 xronia me ayta ta pramata,to mellon den exei nadiji polla egv den goustaro na sofoun monaxa ayth pou exoun xrhma alla oloi mas………..2012 is come 😀

 22. Ο/Η romanos λέει:

  a k kati akoma to 2000 (mias k lete den egine tipota) alajan oi poli ths ghs poli shga alla me ton kairo me thn troxia ton planiton ayjanete grhgorotera k einai poli epikindina me ta xronia sths fisikes allages:D

 23. Ο/Η chris λέει:

  re entaksi kapote 8a katastrafoume oloi alla dn nomizo to 2012.ke kita to 2012 h magia dn lene oti 8a er8i h katastrofi len apla 8a gini ena gegonos fenomeno pi8anon.

 24. Ο/Η Θανάσης λέει:

  Λιπόν. Ακούστε όλοι. Όλα αυτά που έχουν διατυποθεί είναι mlkies και σας λέω να μην πιστεύεται τίποτα (για όσους τα πιστεύουν). Επίσης θέλω να δώσω πολλά μπράβο στον Γιάννη63 γιατί προπαθεί να σας ξυπνίσει.

 25. Ο/Η giannis λέει:

  re paidia prepei na keitame to twra oxi to meta i to prin etsi kai aliws oti kai na ginei oloi tha to metaniosoume oxi oti boroume na to diwrthosoume alla kalutera as sumfiliothoume me tous alloys laous giati an an dn ginei kati akeinh thn xronologia to 2000kati tha ginei 3 paggosmios polemos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 26. Ο/Η stauroula λέει:

  paidakia sn 3erw ti lete alla 3erw oti exoume mprosta mas 2 xronia mexri tote…as ta diaskedasoume loipon!!
  pantws 8elw na shmeiwsw pws gia th dikia mou th genia to 2012 einai h xronia pou oloi 8a enilikionomaste…ti dld me to pou 8a ginw egw 18 ola 8a katastrafoun???

 27. Ο/Η chris λέει:

  kai ego to idio filos,ego me to pou er8i to 2012 3erete ti 8a kano??8a ara3o me to kafedaki mou me to tsigaraki m ke me tn parea m ti to kalitero…

 28. Ο/Η espοir λέει:

  Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο Αρκτικός πάγος δεν αρκεί για τα 6 μέτρα που αναφέρεις. Επειδή δεν βρίσκεται πάνω σε στεριά, αλλά σε θάλασσα, είναι στο μεγαλύτερο μέρος του ήδη βυθισμένος. Οπότε, με το λυώσιμο αυτό (και τη Γροιλανδία και την Αλάσκα μαζί) η στάθμη της θάλασσας θα ανέβει περίπου 1 μέτρο.

  Όμως: κάθε 1 μέτρο ανόδου της στάθμης, σημαίνει ότι θα εισχωρήσει κατά μέσο όρο 100 μέτρα εσωτερικά στη στεριά (λόγω διάβρωσης). Δηλαδή, πολλά παραθαλάσσια (π.χ. ο Λευκός Πύργος) θα έχουν χοντρό πρόβλημα. Επίσης, η Αιτωλοακαρνανία σε λίγο θα είναι ο πρώτος υποθαλάσσιος νομός.

  Αν βέβαια λυώσουν οι πάγοι στο Νότιο Πόλο, εκεί θα φτάσουμε άνετα τα +6 μέτρα ανόδου της στάθμης (7 συνολικά, μαζί με τα προηγούμενα), επειδή εκεί, βρίσκονται πάνω σε στεριά, δεν είναι βυθισμένοι. Αλλά αυτό δε θα γίνει το 2012. Για το 2050, δεν παίρνω όρκο.

  Επίσης, θα ζήσουμε μεγάλους σεισμούς, επειδή όλος ο όγκος που συμπιέζει προς τα κάτω την πλάκα της Γροιλανδίας και της Ανταρκτικής, θα έχει χαθεί, οπότε αυτές οι πλάκες θα ανυψωθούν. Όπως ένα μαξιλάρι που όταν βγάλεις το βάρος από πάνω επανέρχεται στο σχήμα του. Λίγο ψηλότερα θα βρεθούν και οι Σκανδιναβικές χώρες.

 29. Ο/Η Marina λέει:

  Paidia tha ithela na pw kati gia to 2012. Eimai teleiofoiti Geologos. Sta vivlia mas, anastrofes twn polwn tis gis sto parelthos thewrountai dedomenes. K epakoloutho autwn, itan mia viaii allagi tou klimatos k ksekinouse mia nea epoxi pagetwnwn. Oi perissoteroi apo tous organismous metanasteyan k epizousan. Ayto to vlepoume mesa apo ti Strwmatografia polu kathara.
  Synepws anastrofes twn polwn anamenontai. K poso mallon to 2012 pou tha exoume to megisto tou iliakou kuklou to opoio provlepetai apo ti Nasa polu entono + tin euthugramisi planitwn-iliou k diafora alla megala gegonota sto diastima, pou tha mporousan na prokalesoun paramorfwseis magnitikwn pediwn k dn kserw ti allo.
  Kata ti gnwmi mou tha sumvoun diafora prwtotgnora fainomena ekeines tis meres, alla sigoura oxi to telos tou kosmou. Gia paradeigma allages sto klima, provlimata stin paroxi reymatos k tis epikoinwnies.
  An einai vevaia na symvei kati fovero, i TV dn prokeitai na to anakoinwsei dioti tha epikratisei XAOS.

 30. Ο/Η chris λέει:

  kala nomizis h tv dn 8a pi tpt ego s leo 8a pi.dn 8a to afinan etsi.kai 8a iparxoun dimosiografi p 8a to anakinonan.8a fani e3alou,ego pantos pisteuo dn 8a gini tipota opos to parel8on.isa isa h tv gia na ikonomisi tile8easi 8a pi gia to 2012 3erete esis.

 31. Ο/Η Marina λέει:

  Ok alla i kyvernisi dn tha afine na diareysei kati tetoio giati tha kyriarxouse anarxia.
  Skepsou omws k oti o opoiosdipote epistimonas pou evlepe ena megalo gegonos na erxetai, dn tha to anakoinwne giati poso sigouros tha borouse na einai? An evgaine lathos, tha katastrefotan i kariera tou k episis dn tha to diakindyneue k enas dimosiografos, pou tha pathaine to idio an dn ginotan telika.
  Anyway tha mathoume se 2 xronia 🙂

 32. Ο/Η chris λέει:

  nai ma kai tora len meriki giafto to gegonos epistimones.kai na se rotiso esi pisteuis oti 8a gini kt?ego pali me tipota.kai oso giafto p les,dn ginete o an8ropos na pe3i korona h gramata gia t an 8a vgi la8os h oxi….apla kati san proidopoihsi.na s doso ena paradigma oti pezonte diafimisis,paradigma aftos o papas p elege 8a er8i o antixristos mn nomizis oti ta pisteue o idios apla na ikonomisi merika lefta i8ele apo ta vivlia tou kai tetia.(apla psemata)

 33. Ο/Η Marina λέει:

  K egw na sou dwsw ena allo paradeigma. Ksereis posoi seismologoi kathigites mas provlepoun kathe toso me akriveia syn-plin 4 imerwn megalous seismous? Den vgainei tipota omws paraexw. Mono metaksu mas ta kseroume, giati an exei kanei lathos kapoios k to dimosiopoiisei tha pei antio sti douleia tou.
  Oson afora to ti pisteuw oti tha ginei, ola auta pou ematha sauti ti sxoli, deixnoun oti tha exoume mia allagi sto klima + kapoia provlimata se ilektriko reuma-tilepikoinwnies-doryforous kata to megisto twn iliakwn kilidwn. To poso viaii tha einai i allagi sto klima, tha krinei to pws tha mas epeireasei. Mporei apla na pesei i mesi thermokrasia ligous vathmous, mporei omws k na xekinisei mia nea epoxi pagetwnwn.
  Auto thewrw oti den mporei na to kserei kaneis.
  Ta gegonota pou legontai oti tha ginoun sto diastima isxuei 100% oti tha ginoun.
  Ta apotelesmata mas endiaferoun k opws eipa prin, AN tha einai viaia.
  Meta to 2012, tha apantithoun polla erwtimata Gewlogika, Astronomika, Klimatologika, Palaiontologika klp. Ws twra exoume ermineusei diafora gegonota me thewries. Twra tha doume kata poson isxuoun k tha katanoisoume kalutera to parelthon k ti epetai.

 34. Ο/Η yiannis63 λέει:

  Ρε παιδιά γράφτε στα ελλνικά να μπορούμε να διαβάζουμε ευκολότερα…please !!!!
  Ειδα την ταινία 2012….απογοητεύθηκα…την περίμενα καλύτερη…..

 35. Ο/Η Marina λέει:

  Κι εγώ την είδα προχθές και θα συμφωνήσω..

 36. Ο/Η natali λέει:

  paidia tin exw dei t tainia !!! iatan teleia ! twra dn kserw an ginei st pragmatikotita ! an ginoun omws ta idia gegonota opws ta deixnei stin tainia ……………… xamos … alla eipan oti i gi th katastrefitan t 2000 …. k dn katastrafike … twra lene t 2012 … gia na doume … ante xairetiste tous olous mexri t 2012

 37. Ο/Η chris λέει:

  h tenia itan oti na ne.

 38. Ο/Η Stratos λέει:

  thelo na sxoliaso kati se afta pou diavasa … den exo sxesi me epistimi ktlp aplos mesa se ola afta pou diavasa me apasxolise pio poli to thema tis efthigramisis ton planiton…kai gt afto.. gt kathisa kai skeftika ti epiptosis mpori na xi afto se mas.. skeftika dld oti exoume ton ilio sto kentro kai apo oti rotisa ematha (xoris na me 100% sigouros) oti iparxoun dio planites pou ne pio konta ston ilio apo tin gi..opote ama ontos gini afto den tha ne opos mia eklipsi iliou.. tha ne kati poli xirotero gt aftoi oi dio planites den nomizo na xoun to megethos tis selinis..dld ( hlios –> O -> o -> o -> o <– Gh) me liga logia i thermotita tou iliou den tha ftani stin gh.. kai efera kai ena paradigma sto mialo mou : exoume enan anaptira anameno mese se mia katapsiksi kai exoume to xeri mas se tosi apostasi oste na zestenete to xeri mas.. an endiamesa sto xeri mas kai ton anaptira valoume dio ales epifanies to pio logiko einai meta apo mia ora to xeri mas na pagosi.
  signomi pou sas kourasa mpori kai afta pou leo na ne vlakies den eimai kanas epistimonas gia na ta po me sigouria apla afti itan i skepsi mou kai ithela na tin grapso
  filika Stratos 🙂

  • Ο/Η stauroula λέει:

   strato twra pou to skeutomai prepei na exeis dikio!!! bebaia me to paradeigmapou e8eses skeutika pws 8a zestenontai mono ta akra tou xeriou dld oi poloi ths ghs kati pou einai kako…ws twra to fws tou hliou epeute ka8eta sth gh…twra??? dld 8a exoume mono nuxta???

 39. Ο/Η KoMaKoCcC!!!!!! λέει:

  ARA3TE re malakies einai ola !!!arga i grigora i gh tha katastrafi ti kai an auto ginei to 2012 i poio meta!!!!!!i moni swtiria einai na SWSOUME tin gh alla kaneis dn endiaferetai…SAVE THE CLIMATE!!!!

 40. Ο/Η NIKOS λέει:

  ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ..ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ .ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΤΗ ΤΑΞΗ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΜΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΘΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΖΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΠΑΜ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΛΕΚΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΡΑ . ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ .ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΗ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΓΕΙΑ

 41. Ο/Η NIKOS λέει:

  ΨΟΜΑΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΜΟΣ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ . ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΕΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΕ ΥΔΡΟΓΟΝ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ Η ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .ΟΙ ΣΤΑΡΣ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΙΒΟΤΟΥΣ .ΑΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ .ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ KOMACOSS

 42. Ο/Η NIKOS λέει:

  E OXI ΨΟΜΑΤΟ KOMACOccc

 43. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ λέει:

  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΓΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ NIBIRU,ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΩΣ ΧΟΛΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΛΗΣΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΜΕ! Η ΓΗ ΣΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΤΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.

 44. Ο/Η μαρακι λέει:

  παιδια εγω φωβαμε πολυ μπωρει να ειναι αληεθια η να ειναι παραμυθια???απαντηστε μου σας παρακαλω ειμαι 14 δλδ σε σε 3 χροονια γη μας παει???στα 17 θα πεθανω:(???

 45. Ο/Η μαρακι λέει:

  παιδια εγω ΦΩΒΑΜΕ ειναι αληθεια η απλος παραμθθια για να μας τρομαξουν???ειμαι 14 δλδ σε 3 χρονια παει η γη μας δλδ θα πεθαν απο τα 17 τοσο νεα???απαντηστε μου σας παρακαλω !!:(

 46. Ο/Η yiannis63 λέει:

  Mαράκι@ Και όλοι οι υπόλοιποι. Μην φοβάσται και μην σας επηρεάζουν οι χαζές ταινίες στυλ HOLLYWOOD. Διαβάστε το σχόλιο του ΣΠΥΡΟΥ. Τα λέει πολύ καλά και συμφωνώ μαζί του. Δεν υπάρχει φόβος για καταστροφή του πλανήτη…και όλες οι άλλες αηδίες που ακούμε. Οτι υπάρχει οικολογικό πρόβλημα με την αλλαγή κλίματος στον πλανήτη αυτό είναι σίγουρο. Ας κοιτάξουμε και εμείς μέσα από την προσωπική μας ζωή, από την καθημερινότητα μας, να σεβόμαστε την φύση,να μην σπαταλάμε ενέργεια, να προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιούμε καθημερινά τους φίλους μας, τους διπλάνους μας. Δεν είναι θέμα μόνο των κυβερνήσεων των χωρών, αλλά και θέμα δικό μας, του απλού πολίτη. Να μην φοβόσαστε για τίποτα, η ζωή είναι μπροστά μας, όμως το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα και πρώτα από όλα να ανπτύξουμε οικολογική συνείδηση όλοι, μικροί και μεγάλοι. Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας.

 47. Ο/Η chris λέει:

  8a sas po ego kati.ema8a apo kt plirofories ts nasas oti oute to 2012 oute to 2030 dn 8a gini tipota,apla gia na mn sas piano o fovos.

 48. Ο/Η georgia λέει:

  to 3erw oti dn pisteuete alla deite merikes plirofories opou mporiete na tis meletisete:http://www.211212.info/gr211212.htm!!!!episis exw meletisei polles plirofories opou mporeite na vasizeste kai eseis!!!!

 49. Ο/Η stauroula λέει:

  paidia leme leme leme….kai ti? pisteuete pws an ginoun ola auta…oti ki an einai…eite enas seismos parapanw eite na bu8istei olh h ellada eite na katastrafei o kosmos olos…mporoume na kanoume kati? oxi…dn e3artate apo emas…pleon!!! opote aploi 8eates 8a eimaste!!! to polu polu kai 8umata…! as doume loipon gia arxh tis tainies kai meta…blepome…dn xreiazete na pisteuoume oti akoume!! alla as akoume kai autous pou gnwrizoun kalutera…px..thn kopela apo panw pou spoudazei gewlogia..!

 50. Ο/Η ilias8 λέει:

  paidia geia sas….. egw 8elw na pw pws auta ta pragmata gia to telos tou kosmou legontai gia na kalupsoun thn oikonomikh krish pou uparxei….opos egine to 2000 gia na kalupsoun ena politiko gegonos… kai an to skefteite ola auta gia thn katastrofh ths ghs arxhsan na legontai 1 xrono prin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 51. Ο/Η jennoula λέει:

  ti na pwwwwww!!!tpt!!! pantws apokleiete !!! tespa bravo pantws katafrrate n ms fo
  bisete k pl!!!!!!!!!!!!

  with love

  jennoulalalala!!!!!!!!!

 52. Ο/Η giwrgos- λέει:

  lipon den eimai sigouros gia ti katastrofi etsi kai alios 8a katastrafoume apo ti 8ermansi tou iliou kai pistevo pos i pagoi den lionoun alla metabalonte skeftiteto ligo kai 8a dite to magniti ko paidio tis ghs allazei sinexos esti kai oi pagi nomizo panta.To 10000 pX i pagi brikontan stin boria ameriki kai stin simerini aftraia i epoxi ton pagetonon den nomizo pos ipirxe vlakies ola psemata gia ta simferonta kai olla afta sindeonte me all a pragmata pou gia tin epoxi ton neantartal einai poli spoudea.pistebo ola osa 3eroume gia to parel8on einai la8os

  giwrgakis 1997

 53. Ο/Η Killing Gun λέει:

  paidia mhn to 5axnete egw pantws exw dei kai thn tainia 2012.egw pisteuw oti einai alh9eia oti lene.pantws gia na sou9oume prepei na anevoume sto everest kai an kataferoume kati mprabo.monoi mas 9a zoume meta ti na to kanoume???

 54. Ο/Η chris λέει:

  giati anxoneste?afou oloi 8a pe8anete.travate sto everest,hahahhahahaha.eleos!!

 55. Ο/Η Olga λέει:

  Καλησπέρα παιδιά..θα συμφωνήσω με τη Μαρίνα. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε έντονη ηλιακή δραστηριότητα το 2012,το θέμα είναι κατα πόσο βίαιο θα είναι όλο αυτό για εμάς..Για τα υπόλοιπα σενάρια δε ξέρω,ακούω κάθε άποψη όμως..γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει.Νιώθω πώς έχουμε φτάσει στο απροχώρητο,σίγουρα πολλοί το αισθάνονται αυτό..Δεν αντέχει άλλο η Γη. Και μη λέτε για το Θεό. Ο Θεός μας τα έδωσε όλα απλόχερα κι εμείς τα εκμεταλλευτήκαμε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Μη περιμένετε να εμφανιστεί μπροστά σας και να σας πει «Ναι,υπάρχω πίστεψε σε μένα». Τες πα θέλει πολλή συζήτηση το θέμα και δε μπορώ απο δω μέσα. Καλό Σ/Κ κι ας κοιτάξουμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Μας έφαγε ο υλισμός. Όλα εξαγοράζονται,όλα ανταλλάσονται. Φτάνει πια.

 56. Ο/Η Paris λέει:

  Loipon paidia akouste. ola auta einai malakies ta lene gia na bgaloun ta leftakia tous kai den tous niazei tipota allo prepei na to katalabete auto…na mou peite gia to trigwno twn bermoudwn ok auto isxuei re paidia logo tou hlektromagnhtikou pediou ekei kai to exw psa3ei to 8ema mn anxwneste…auta omos pou lene gia to 2012 einai sketes mlkies tipota allo den exw na pros8esw ama htan na ginei kati tetoio 8a ipirxe panikos kai mono 1on. 2on ti na pw mlkies einai relax 😉

 57. Ο/Η chris λέει:

  akou ligo gia to trigono tn vermoudon dn einai mono aftos o ilektromagnitismos as min 3exname to pirama tis filadelfias ekei egine opou lene oti tilemetafer8ikan,,isos afise apominaria ilektromagnitikis energias..ego apo oso 3ero einai ena fisiko fenomeno afou vlepis peftoun aeroplana kai svinoun afto paei na pei oti pezete me tn ilektromagnitismo..episis 3ero oti kato apo tin 8alasa (dn einai sigouro) oti iparxi mia dinami pou vouliazi ta ploia.

  • Ο/Η Aggeliki λέει:

   gia to trigwno to vermudwn elegan vlakies alla einai afto p les iparxei mia dinami p vouliazei ta ploia k exei ilektromagnitismo ekeino to shmio me apotelesma oti iptameno periferete se ekeino to shmeio….partokatw…
   alla afto p tilemetafer8ikan dn to pistevw.

 58. Ο/Η Paris λέει:

  kati paizei me ton xrono file dhladh osoi pernane apo kei metafernontai se olh diastash se allo xroniko diasthma stin arxaia ellada as poume gt nomizeis exoume akousei pou milousan oi arxaioi ellhnes gia kati »siderenia poulia» ta shmerina aeroplana mas einai..

 59. Ο/Η Hlias λέει:

  paidia mono o theos kserei !!!!!!!!!!!!!!!!

 60. Ο/Η stayros λέει:

  lathos den iparxei theos eimaste sto eleos tis fisis

 61. Ο/Η chris λέει:

  re pedia poso xronon eiste kai pisteuete se aftes ts asinartisies?kai pos kserete oti 8a er8i to 2012 to telos?medium eiste?mlkies otan lete kt na to psaxnete ego tis exo psaksi oles aftes ts baroufes..

 62. Ο/Η meletis λέει:

  pedes kaneis den kserei ti tha ginei.ama einai na erthei to telos as erthei den mporoume na kanoume kati.to thema einai oti den uparxei periptwsei na pethanoume oloi kapoioi den tha pethanoun.autoi tha einai pou tha dimiourgisoun mia kenouria epoxh

 63. Ο/Η transalp4 λέει:

  Μην μασατε. Το 2012 θα τελειωσει η λιτοτητα και τοτε θα ειμαστε οντος ενας διαφορετικος (κατεστραμενος κοσμος) Το ειπε και ο πρωθυπουργος. Η Ελλαδα θα ειναι μαι διαφορετικη χωρα σε τρια χρονια.. Οχι μονο η Ελλαδα αλλα και ο υπολιοπος κοσμος. Τουλαχιστο ας παρει πρωταθλημα φετος ο ΠΑΟΚ να παω χαρουμενος.

  • Ο/Η Antzi λέει:

   amhn kai pote, agaphte transalp4, amhn kai pote….

   btw mhn fobaste to 8anato, den egine kai tpt! to teleutaio p isws katalabw 8a ein h 8yra 4 pou 8a pesei st kefali mou… apo tsounami ennoeitai… genika xalara kai light afou 8a pe8anoume oloi den 8a einai toso adiko. ektos kai an to teleutaio pou 8a dw einai o papandreou na me xaireta apo diasthmoploio… ekei einai pou 8a fri3w! paparia! an sth n. amerikh pisteuoun to telos t kosmou kai fobountai, tote na autoktonhsoun omadikws opws to 2000 mono pou pisteuw 8a xasoun to megalo party!!!!

 64. Ο/Η Giwrgos λέει:

  ΡΡ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ ΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΟΠΩς ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 3Ι ΔΕΚΕΜΒΡΕΙΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
  ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

 65. Ο/Η Giwrgos λέει:

  ΡΡ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ ΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΟΠΩς ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 3Ι ΔΕΚΕΜΒΡΕΙΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
  ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΕΥΘΗΓΡΑΜΙΣΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ Η ΝΑΣΑ ΤΑ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙ ΟΛΑ.

  • Ο/Η asteri1990 λέει:

   ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΝΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΝΕ?

 66. Ο/Η Paok Fans Assiros λέει:

  kala exete megalo provlima osoi ta pisteuete auta p lene….egw ena kserw O PAOK PANW AP’OLA …kai kali tou tixi simera st velgio….ante geia kathiste n miksoklegeste

 67. Ο/Η aresmareskukunares λέει:

  NAI more les k ef8igramisis planitwn oi arxidies teties dn exun xanagini xerw gw h ti na pun oi mayans pu pige o cortez mazi m olo to epitelio eki k tus esfaxe zwdanus pu na prolavun na sinexisun to imerologio pu parepiptodos exi mia mikri apoklisi a8ristika loipon k etsi na to dis xronika dn sibipti me kamia panagia me tin epoxi mas…..min kete kitara diavazodas peri 2012 k putses ble more exw vare8i na to vlepw sta releated vrikame dulia me to internet oloi twra alla stin teliki an dn ipirxe ton internet oi perisoteroi ute kan 8a ixeran…deste kamia tsoda kalitera 😉

 68. Ο/Η Hrthe To Telos λέει:

  Γέλασα μέσα στην εξεταστική.
  Παιδιά ας αφήσουμε τις καταστροφολογίες.
  Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει «επίσημη μελέτη» οτι κάτι καταστροφικό θα συμβεί στη Γη.
  Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα εδω είμαι και πατάω. Και αυτό που ξέρω επίσης είναι ότι σε περίπτωσει που όλες αυτές οι βλακείες βγουν αληθινές , εγώ δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Γιατί? Γιατί για το σύμπαν δεν είμαι ούτε καν ένα μυρμίγκι.
  Οπότε ας αφήσουμε αυτά τα «πάρτε προφυλάξεις», «φτιάχτε καταφύγια» , «αποθηκεύστε φαγητό» κλπ.
  Μη ξεχνάμε , δεν παίζουμε σε αμερικάνικη ταινία..
  Αυτά και να ζήσουμε να μας θυμόμαστε!
  Ήρθε το τέλος, μετανοειτε!

 69. Ο/Η antonia λέει:

  eg0 pant0c kap0te t0 pictev0 alla meta le0 p0c ginete na gini tel0c t k0cmou i gi dn katactrefete,alla katactrefete 0tan cvicci t0 foc tc.0tan le0 otan cvici t0 f0c tc eno0 i varitita tc.Tote 9a gini t0 tel0c t k0cmou.Aft0 p mp0ri na gini t0 2012 ine 0ti 9a li0coun i pagoi ke 9a p0lini t0 ner0 tc 9alacac i na taraxti i gh.afti ine gn0mi m

 70. Ο/Η nba λέει:

  EGW PALI DEN PISTEYW TIPOTA !!!KAPOTE PISTEYA,ALLA META APO LIGO KAIRO SKEFTHKA AFOU DEN EGINE TIPOTA TO 2000 DEN THA GINEI TIPOTA TO 2012!ETSI LEEI KAI H NASA!!!OUTOSI ALOS EXOUN PYRAVLOUS KAI BOROUN NA TOUS RIKSOUN STON METEORITH !!!KSEREI TI KANEI I NASA!!!

 71. Ο/Η pontiosss λέει:

  to mualo sou kai mia lira!!! nai kserei ti kanei i nasa se poulaei paramithia……… an riksei puravlo se meteoritei tote o meteoritis den tha pesei apla se ena simio ths ghs alla pantou eksupne!>I<

 72. Ο/Η Aggeliki λέει:

  hparxei ontos to hmerologeio twn mayia to opoio isxirizei oti to »telos tou kosmou» 8a er8ei stis 21/12/2012 gia tn akrivia prin apo ligo kairo meta tn tainia p eida gia to 2012 eixa pistei epsaxna sto diadiktio k evriska diafora stixia p apodiknian oti ontos to 2012 einai h mera ths krishs.Otan arxisa omws na skeftomai pio logika k na anazitisw ti lene ontos oi epistimones ths NASA gia ola afta k afto p vrika anetrepse ta pada p pisteva opws ipostirizei h NASA dn prokite na simvei tpt ekeinh tn imera tote kapios rwtise an 8a pesoun komites ekeinh tn hmera k h NASA apadise pws komites mporei na pesei opiadipote stigmh omws ews tora dn kindinevoume.Epishs iposthrhzoun pws o planitis Liberus dn iparxh.H gnomh m einai oti ola afta einai vlakies k kakos ka8ome k egw i idia k sizitaw gia kati p apoklietai na simvei ta idia elegan k gia to 2000 h gia to 2003.Vevaia kaneis dn einai sigouros gia tpt egw apla iposthrizw tn gnwmh m…

  • Ο/Η Pavlos λέει:

   AYTO ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ YOUTUBE.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ι ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΛΟΙ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ 8-11 ΧΡΟΝΟΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΔΗΛΑΔΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΘΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΛΕΝΕ ΤΟΡΑ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΖΩ ΕΑΝ ΖΩ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑ…. ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΤΑΓΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ .ΠΑΥΛΟ ΘΑ ΜΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ?

 73. Ο/Η Vassili Mavrakis λέει:

  oti eine na erthj as erthi mono etsi tha sothoume apo tin KRISI

 74. Ο/Η vale88 λέει:

  PAIDIA AUTA INE BLAKIES ……O MONOS POU 3ERI POTE 8A INE TO TELOS TOU COSMOU INE O 8EOS EMIS IMASTE APLA MIKRI AN8ROPI POU MPOROUME NA LEME OTI 8ELOUME,,,,,

 75. Ο/Η Pavlos λέει:

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΕΙΠΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ YouTube ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑ VIDEO ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 2003 ΛΕΓΑΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ (ΤΩΡΑ) ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ…….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s