…πήγε στην κούλουρη…

Ο συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας L. Ron Hubbard έγραψε αρκετά βιβλία (το Buttlefield Earth έγινε ταινία με τον Travolta) στη διάρκεια της δεκαετίας του 40 συνεργάστηκε πάνω σε θέματα πρακτικής της μαγείας με τον συνεργάτη του Aleister Crowley, Jack Parsons και δημιούργησε το 1953 την εκκλησίας της Σαϊεντολογίας στην οποία έχουν προσχωρήσει πολλοί…

Με αρκετή επιστημονική φαντασία, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για πολλές γνωστές θρησκείες…

Γράφω όμως ορμώμενος απο τον θάνατο στις 11 Αυγούστου ενος μεγάλου μουσικού και αφοσιωμένου Σαϊεντολόγου, του Isaac Hayes (το παραπάνω βιντεάκι έγινε λόγος να διαμαρτυρηθεί ο Hayes στους δημιουργούς του South Park γιατί έκρινε πως επιτέθηκαν στους Σαϊεντολόγους – λόγω Cruise και Travolta.

Σύμφωνα με την Σαϊεντολογία η ανθρώπινη ψυχή ειναι μια αθάνατη πνευματική οντότητα (ονομάζεται thetan απο το ελληνικό γράμμα «θ») η οποία χρησιμοποιεί το σώμα ως δοχείο μέχρι αυτό να πεθάνει και το thetan να αναγεννηθεί σε ενα άλλο σώμα χωρίς να υπάρχει κάποιο σύστημα δικαιοσύνης ανάλογα με τις πράξεις σου σε αυτή την ζωή όπως γίνεται με τον Βουδισμό και τον Ινδουισμό. Εδω, είναι κάτι εντελώς «μηχανικό». Πεθαίνεις και μετά ξαναγεννιέσαι με ενα άλλο σώμα.

Υπάρχει όμως μια πνευματική διεργασία στην οποία προς το τέλος της ζωής, πρέπει να απορριφθούν ολες οι κακές και τραυματικές εμπειρίες ετούτης της ζωής (ονομάζονται engrams, προφανως εγγράματα) για να προχωρήσει το πνεύμα προς την «Γέφυρα της απόλυτης Ελευθερίας».

Εδω θα βρήτε εναν πολύτιμο πίνακα για να προχωρήσει και το δικό σας πνεύμα : http://www.whatisscientology.org/html/Part02/Chp06/pg0181_1.html

Σύμφωνα με το επίσημο πριοδικό των σαϊεντολόγων, Celebrity, ο Hayes καθάρισε απο τα engrams κλπ κλπ το 2002…

Τώρα, αν ο Hayes και ο Tom Cruise, o Travolta, η κόρη και η γυναίκα του Presley, η Courtney Love, ο Chick Corea και τόσοι άλλοι εχουν δίκιο να πιστεύουν την θεωρία αυτού του τύπου που δήλωσε σε μια ομιλία του στην δεκαετία του 50 οτι «…η ψυχή οταν το σώμα πεθαίνει, προσεδαφίζεται στον πλανήτη Αφροδίτη οπου την γεμίζουν ψέματα και την βάζουν σε μια κάψουλα στέλνοντας την πίσω στη Γη για να ξαναγεννηθεί…» τότε τα πράγματα είναι πολύ βολικά για όλους μας. Γιατι κάνεις οτι κάνεις σε αυτή την ζωή και μετα…τσούπ…είσαι άλλος.

Με πιανjεις ?

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s