Εβαλε ο διαβολάκος…

Φαίνεται πως η θεία φώτιση σβύνει την ωρα της απάτης.

Δεν εξηγήται αλλιώς το πώς θα μπορούσε να υπάρχει η απαίτηση να μήν κρατούνται οι παπάδες που εχουν καταδικαστεί για κάτι, στις ιδιες φυλακές με τους υπόλοιπους.

Τι καινούργιο φρούτο είναι αυτό ?

Γιατί τότε να κρατούνται με τους υπόλοιπους κρατουμένους οι κουρείς ? οι μανάβηδες ? οι ταχυδρόμοι ? οι αστυνομικοί (ε…αυτό κι αν θα ήταν υπερβολή) και να μην κρατούνται οι παπάδες ? Επειδή έχουν μούσι ? Επειδή ντύνονται πιο εκκεντρικά απο τους άλλους ? Επειδή έχουν γνωστούς σε υψηλές θέσεις ? (τον θεό ας πούμε…)

Ρε σείς, δε πά να δείτε αν ερχόμαστε ?

Θα βουτάτε απο δω κι απο κεί και μετά θα τρέχετε να κλειστήτε σε κάνα μοναστήρι αντι για φυλάκιση ?

Σα να παράγινε το χάλι. Ο ένας βγαίνει απο τη φυλακή γιατι κρατουσε τα λογιστικά βιβλία, ο άλλος δεν θέλει να μπεί καθόλου.

Πλάκα μας κάνετε ? Δε φτάνει που’χετε την «ακρη» για πρώτη θέση στον παράδεισο κι εμείς οι κακομοιρούληδες τον πίνουμε κάθε μέρα, θέλετε να την περνάτε ζάχαρη κι εδώ, στην κόλαση ?

Πατάτε μωρέ ?

Είχαμε τους πολιτικούς που δεν εχουν καμμιά πολιτική ευθύνη, θα’χουμε και τους παπάδες που δεν θα χουν ευθύνει για το που βάζουν τα χέρια τους…

«Η κακιά στιγμή…» και «τον έβαλε ο διάολος και το κανε…δεν φταίει αυτός».

Advertisements

7 comments on “Εβαλε ο διαβολάκος…

 1. Ο/Η Afonos λέει:

  O Afonos tha protimouse na min anoixei to stoma tou…

  P.S. Ki an eisai kai papas, me tin arada sou tha pas…

 2. Ο/Η mike λέει:

  Σωστο το αιτημα γιατι μερικοι εχουν και αιμορροιδες

 3. Ο/Η HaXou λέει:

  τους παπάδες τούς ρώτησε κανείς;
  είμαι σίγουρη ότι αυτοί θα ήθελαν να κρατούνται μαζί με τους υπόλοιπους.
  του νόου ass μπέτερ, βρε παιδί μου…

 4. Ο/Η NIKOS λέει:

  Απλούστερη γίνεται η διαδικασία απαλλαγής όσων μαθητών δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία, αφού στο εξής θα απαιτείται μια απλή δήλωση των γονέων, χωρίς αιτιολόγηση

  Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Πέμπτης, το υπουργείο Παιδείας σε εγκύκλιο που έστειλε στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα σχολεία, αναφέρει ότι στην υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα (ή του μαθητή αν είναι ενήλικος) δεν χρειάζεται να δηλώνεται ο λόγος για τον οποίο ζητείται η απαλλαγή.

  Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι αλλοδαποί μαθητές που είναι αλλόθρησκοι όσο και οι Έλληνες θα μπορούν να ζητούν την απαλλαγή μέσω των γονέων τους, χωρίς να δηλώνουν για παράδειγμα ότι δεν είναι χριστιανοί ή ότι είναι άθεοι.

  Μέχρι πρότινος, αυτό που ίσχυε ήταν ότι οι γονείς έπρεπε να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση και να αναφέρουν, κυρίως στις περιπτώσεις μαθητών γυμνασίου και λυκείου, και τους λόγους για τους οποίους ζητούσαν την απαλλαγή των παιδιών τους από τα Θρησκευτικά.

  Ο Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η Πολιτεία εσχάτως παρασυρόμενη από την ΕΕ στρέφεται ευθέως κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

  Ικανοποίηση του Συνηγόρου του Πολίτη

  Την ικανοποίησή του για τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας εκφράζει ο Συνήγορος του Πολίτη, ο οποίος είχε παρέμβει ήδη από το 2002, μετά από αναφορές γονέων.

  Σχολιάζοντας τόσο την παλαιότερη εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία χρειαζόταν δήλωση για το ακριβές θρήσκευμα του μαθητή, όσο και τη μεταγενέστερη, σύμφωνα με την οποία αρκούσε η δήλωση «ότι δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος», ο Συνήγορος του Πολίτη επισήμανε ότι η θρησκευτική ελευθερία περιλαμβάνει και τη δυνατότητα αποχής, ακόμη και ενός ορθοδόξου μαθητή, από τη σχολική θρησκευτική εκπαίδευση.

  «Η άσκηση του δικαιώματος απαλλαγής από το μάθημα των θρησκευτικών δεν μπορεί να συνοδεύεται από αξίωση αποκάλυψης, έστω και αρνητικής, των θρησκευτικών πεποιθήσεων» σημειώνει η Αρχή.

  Σημ: Βλέπω τα κοράκια απο αύριο να πέρνουν τα λάβαρα και να βγαίνουν στους δρόμους

 5. Ο/Η panole8riambos λέει:

  -> Nίκο, απο πού είναι αυτο το δημοσίευμα ?

 6. Ο/Η panole8riambos λέει:

  ok, το παραπάνω κείμενο το έγραψε το in.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s