οι κουκουλοφόροι

Προφανώς γνωρίζετε αυτούς τους άθλιους τύπους με τα καλλυμένα πρόσωπα. Κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας, και χωρίς ίχνος ντροπής δηλητηριάζουν την κοινωνία. Είναι αυτοί που δεν τολμούν να εμφανιστούν μπροστά μας χωρίς κουκούλες, γιατί επί της ουσίας εχουν αποδεχθεί τον τίτλο Λ Α Μ Ο Γ Ι Α χωρίς αυτό να τους ενοχλεί ιδιαίτερα. Φοβούνται την αποκάλυψη τους, προφανώς οχι γιατί είναι ευαίσθητοι, αλλά γιατί αυτό τους οδηγεί στην πλήρη απαξίωση και απομόνωση απο το κύκλωμα στο οποίο ανήκουν. Παρά τον κίνδυνο όμως συνεχίζουν να παίζουν αυτό τον ρόλο γιατί η εξάρτηση τους έχει συντελεστεί στον μέγιστο βαθμό. Πιστοί υπάλληλοι μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, πιστοί ραγιαδες του κέρδους έναντι οποιασδήποτε θυσίας, ερωτευμένοι με την θέα του χρήματος. Φτάνουν σε απανωτούς οργασμούς όταν φουσκώνει ο λογαριασμός τους στην τράπεζα τακτοποιώντας τις μίζες τους. Μόνοι τους όμως…χωρίς κανέναν δίπλα τους. Εκσπερματώνουν στην θέα των κολαριστών χαρτονομισμάτων μεγαλης αξίας. Κυρίως των 500 ευρώ. Η αλήθεια είναι οτι τα προτιμάνε.

Ολοι λοιπόν αυτοί οι περίεργοι τύποι, που φορούν εδω και χρόνια την κουκούλα της υποκρισίας, καθημερινά μεταφέρουν τον πλούτο που παράγει η κοινωνία μέσω της υπεραξίας, από λογαριασμό σε λογαριασμό για να χαθούν τα ίχνη τους. Το βράδυ οι υπάλληλοι τους βγαίνουν έντρομοι στα κανάλια για να μας » πληροφορήσουν » έκπληκτοι δήθεν απο το μέγα σκάνδάλο την SIEMENS….η της MIZENS κατά το λαικότερο. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας καταδικάζει το γέγονος. Είχε ποτέ ακούσει τίποτα; Ασφαλώς οχι !!! Κάτι αόριστες φήμες περί διαφθοράς πλανιώνταν στον αέρα τα τελευταία 34 χρόνια μετά την μεταπολίτευση…για να μην πάμε πιο πίσω.

Και ξαφνικά όλοι μετατρέπονται σε υπερευαίσθητοi. Κανείς δεν γνώριζε τίποτα μέχρι τώρα. «Μα είναι δυνατόν;»  » Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; »  » Υπάρχει διαφθορά; »  » Κινδυνεύει το πολιτικό μας σύστημα !!! »   » Υπάρχει κίνδυνος κυβερνητικής αστάθειας και μετάβασης της χώρας μας σε περίοδο χάους και ακυβερνησίας »  » Να τους καταδικάσουμε στην συνείδηση του Ελληνικού λαου τώρα »

Ποτέ μου δεν κατάλαβα πόσοι ακόμα » καταδικασμένοι »  θα χωρέσουν σε αυτήν την περίφημη » συνείδηση του Ελληνικού λαού «. Από τι είναι φτιαγμένη; Από λάστιχο;

Εμπρός λοιπόν! Ας βρούμε μερικούς αποδιοπομπαίους τράγους για να τα φορτώσουμε όλα. Να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά οτι όχι……δεν φταίει το σύστημα…αλοίμονο !  Φταίνε μόνο μερικά κακά πρόσωπα τα οποία ευθύνονται αποκλειστικά για αυτό το…. » νοσηρό κλίμα της πολιτικής ζωής στην χώρα » . Oχι….δεν υπάρχει συνολική ευθύνη…υπάρχει μόνο προσωπική ευθύνη ορισμένων που είδαν το φώς και μπήκαν. Μάλιστα !

Και ποιά θα είναι η απάντηση; Εύκολο αυτό! ……………Θα αντικταστήσουμε αυτά τα φθρμένα γρανάζια της κρατικής μηχανής και μετά όλα θα δουλεύουν μια χαρά. Η μηχανή θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά με τους ίδιους όρους ….μέχρι….να αντικαταστήσουμε τα επόμενα φθαρμένα γρανάζια που θα βρούμε μπροστά μας. Η μηχανή όμως πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει χωρίς προβλήματα. Ποτέ δεν φταίει η μηχανή σε τίποτα….κατι φθαρμένα γρανάζια εύκολα αντικαθίστανται.

Meanwhile….ομως, σε ελεύθερη μετάφραση….εντωμεταξύ….οι συγκεκριμένοι κουκουλοφόροι θα συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους. Να καίνε τον φυσικό πλούτο της χώρας, να κτίζουν στις καμμένες εκτάσεις, να νεκρώνουν ποτάμια και θάλασσες μολύνοντας τα, να ανατρέπουν τους φυσικούς νόμους του περιβάλλοντος, να εξαθλιώνουν περισσότερο κόσμο συνεχώς, να επιφέρουν λοιμοκτόνια σε εκατομμύρια ανθρώπους εξαιτίας των κερδών τους στα διεθνή χρηματιστήρια, να καταστρέφουν συστηματικά το μέλλον οχι μόνο το δικό μας, αλλά και των επόμενων γενεών, να λεηλατούν ανθρώπινα μυαλά δημιουργώντας συνειδήσεις – λάστιχο, μετατρεποντάς μας σε ΖΟΜΠΙ ευρείας χρήσεως, να δολοφονούν μέσω ενός ακύρηχτου κοινωνικού πολέμου οτι μπαίνει εμπόδιο στο κέρδος τους, και φυσικα…….ω !… φυσικα…… να πιστεύουν εις εναν Θεό πατέρα παντοκράτωρα , ποιητή ουρανού και γής – αυτής της γης που γαμάνε καθημερινά – καθε Χριστούγεννα και Πάσχα. Και ασφαλώς να δημιουργούνε νεους στρατούς…..ευρωστρατούς….αστυνομίες….ΜΑΤ….δημοτικές αστυνομίες ….συνεχώς νεους μηχανισμούς καταστολής…πάντα στο πλευρό των πολιτών ομως….

Επειδή λοιπόν διατηρώ ακόμα στο ακέραιο, το δικαίωμα της επιλογής μου….δεν θα τους προτιμήσω… Εσείς άραγε με ποιούς θα αισθανόσασταν περισσότερη ασφάλεια στο πλευρό σας;……Με αυτούς που σας περιέγραψα μόλις τώρα….η με αυτούς που βρίσκονται στις παρακάτω φωτογραφίες; Εγώ πάντως σας είπα……διατηρώ στο ακέραιο το δικαίωμα της επιλογής μου. Επιλέγω τους κάτωθι…

                                                                                                                               

                                                                     

                            

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s